Piratencircus Circus / Toneel / Piratenshow

Piraten circus met kleuters. 

 Thema Piraten.

 Wil je ervaring opdoen met het gevaarlijke leven van piraten in de gouden tijd van de piraterij? Wil je net zo lenig, sterk en behendig worden? Wil de kostbare buit veroveren of bewonderen? Of wil je liever een zeekapitein of matroos zijn en kostbaarheden vervoeren. Allemaal met gevaar voor eigen leven. Het leven is ruig, vol gevaar, maar ook avontuurlijk en vol verrassingen.

Met ons piratencircus bereiden we je voor op dit ruige bestaan, leer je balanceren en klimmen in de mast, leer je jongleren met kanonskogels of met messen/zwaarden, maar leer je ook stapels goudstaven te vervoeren. Acrobatische toeren uithalen en feestvieren na de overwinning.

Als de piratentraining goed hebt doorstaan krijg je een officieel piratendiploma. En een piratendiploma geeft recht op de piratenvoorstelling met spannende aankleding/schmink en een eervolle vermelding.

Wij zorgen voor de circusmaterialen en voor de muziek, decor en aankleding van de voorstelling.

Samen met de school regelen we de piratenkostuums en schmink.

Het piratencircus is geschikt voor kleuters, maar kan door de gehele onderbouw uitgevoerd worden.

 

Praktische informatie:

  1. we werken met een klas (tot maximaal 30 leerlingen). We kunnen meerdere klassen na elkaar plannen en er zorg voor dragen dat alle kleuterklassen het aanbod krijgen; samen met de school maken we hiervoor een rooster;
  2. Een workshops duurt ongeveer 50 – 60 minuten.
  3. De kosten zijn: voor 1 groep: €75 per uur; twee groepen: €65 per uur en bij drie groepen: €60 per uur; inbegrepen zijn de voorbereidingen en docentkosten voor de uitvoering. Niet inbegrepen zijn vervoerskosten, kleding en schmink. Zie verder Algemene voorwaarden projecten