Directeur Hannes Openingen / Jubilea Conferenties

Directeur Hannes inhuren.

Anne Kuipers als directeur Hannes brengt een met u op maat gesneden optreden waarbij desgewenst ook het publiek kan participeren. De voorstellingen duren ongeveer één uur. Hieronder volgen een paar suggesties, uiteraard kunnen we in overleg voor uw gelegenheid de voorstelling aanpassen.

 

Wat bieden we u aan?

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden passend bij uw wensen.

 

1. Directeur Hannes grijpt zijn kans:

Een droom van Hannes om ooit directeur te mogen zijn wordt werkelijkheid.

Deze kans wordt hem geboden als Hannes gevraagd wordt om op ludieke wijze, en vooral beeldend, de opening en de afsluiting van bijv. een miniconferentie te verzorgen.

Hannes greep de kans directeur te zijn met beide handen aan. Zijn opening werd een ladderact. Stap voor stap de lucht in. Trede voor trede om op een hoger niveau te komen.

De inleiding had ten slotte ook het doel de conferentie naar een hoger niveau te brengen. Hoe hoger des te gevaarlijker en het risico dat het mislukt neemt toe. Gelukkig zag Hannes op tijd in dat een act alleen kans van slagen bood als de hulp van de deelnemers professioneel werd ingeroepen. Samen sta je sterker en kun je zoeken naar nieuwe uitdagingen en komen andere perspectieven inzicht. Zelfs nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kansen werden realiteit.  Uiteindelijk een act met kleurige, vrolijke doekjes om de deelnemers in de juiste stemming te brengen. De conferentie werd geheel in stijl van Hannes afgesloten. Jongleren met gekleurde balletjes. Elk kleur stond symbool voor een van de stellingen van de conferentie. Een voor een werden de balletjes, en dus de stellingen, in de lucht gebracht, steeds voorzien van de kern van de stelling. Ook een intrigant werd ingebracht: één balletje, een stelling, die een poging waagde het jongleren te onderbreken en een van de stellingen te laten vallen.  Zo ontstond er een vrolijk schouwspel en kregen de deelnemers na afloop 3 balletjes mee om thuis ook eens te oefenen en de kracht van de stellingen te beproeven.

 

2. Directeur Hannes geeft circusles:

Een interactief programma, waarbij de kinderen bij de voorstelling betrokken worden.

’s Ochtends vroeg kwamen er namelijk twee mannen van het circus Hannes en Co hier op school. Hannes en hannes! De mooiste spullen werden uitgeladen uit de circusbus.

De kinderen uit de kleutergroepen werden opgedeeld en in kleine groepjes mochten ze allemaal circusacts uitproberen.

Alle groepjes hebben 8 verschillende acts geoefend!

Er liepen ineens kinderen met stokken op hun hoofd, er vlogen jongleerballen door de lucht, mooie gekleurde linten werden als helikopters boven hoofden rondgedraaid, gekleurde zakdoeken werden opgevangen en wist je dat een bord op een stok kon ronddraaien? Alle kinderen hebben heel goed geoefend en waren heel enthousiast.

Hannes en hannes waren erg tevreden. De kinderen kunnen nu zo meedoen in het circus!

 

3. Directeur Hannes in de rats:

Directeur Hannes krijgt zojuist een telefoontje vanuit het ziekenhuis dat zijn medewerkers en artiesten een ongelukje hebben gehad. Gelukkig is het niet ernstig, maar ze moeten wel een dagje in het ziekenhuis blijven om weer beter te worden. Hoe moet dat nu met de voorstelling? Moeten we de toeschouwers naar huis sturen? Nee natuurlijk niet! Maar wat dan? Gelukkig weet de directeur raad. Hij vraagt aan de kinderen of ze met hem mee willen doen om de voorstelling door te laten gaan.Kinderen mogen dan met een onderdeel meedoen en kunnen zo zelf een keer artiest zijn in de piste.

 

Spelbenodigdheden/voorwaarden:

De speelplek is een oppervlakte van 6 bij 6 meter. Dit is inclusief het decor met ruimte erachter. Door de opstelling wat te wijzigen kunnen de afmetingen verschillen.

De totale oppervlakte moet echter minimaal 20 m² zijn.

Er is stroom nodig voor versterking van het geluid en muziek;

Om de speelplek in te richten moet de ruimte minimaal een uur van tevoren vrij zijn.

De voorstelling is zowel binnen als buiten uit te voeren.

 

Kosten

De kosten van de voorstelling bedragen € 300,– op basis van één uur.

Hier komen nog de reiskosten á € 0,50 per kilometer bij.