Laatste nieuws

  • kidsmindz
  • samenwerkingkidsmindzenproninos3b
  • samenwerkingkidsmindzenproninosb

Circus Hannes werkt samen met Kidsmindz !

Circus Hannes en Kidsmindz zijn een samenwerking aangegaan voor drie jaar.

Kidsmindz gebruikt een unieke formule:

Bedrijven kunnen “hun uitdagingen en vraagstukken” aandragen bij Kidsmindz. KidsMindz koppelt deze bedrijven aan jongerendenktanks van middelbare scholen, die samen met bedrijven oplossingsgericht nadenken over productinnovatie, hergebruik van materialen en restproducten, E-commerce & klantenbinding, communicatie naar jongeren, social media, sociaal ondernemerschap.

Bedrijven betalen Kidsmindz voor deze diensten. Het geld wordt vervolgens toegekend aan één van de bij Kidsmindz aangesloten initiatieven om kinderen en jongeren in wijken effectief te ondersteunen door middel van projecten, die kinderen en jongeren laten bewegen en groeien in hun kracht en zelfvertrouwen.

 

Vanuit één heldere missie worden meerdere doelgroepen geholpen:

1. Kinderen, die weinig mogelijkheden hebben om hun talent en zelfvertrouwen te ontwikkelen;

2. Kinderen op middelbare scholen, die verrijkend onderwijs willen ervaren;

3. Bedrijven, die op zoek zijn naar oplossingen vinden voor hun uitdagingen vanuit een ander perspectief.

Kijk bij Partners voor meer informatie over de samenwerking.

Op de foto tekenen Katja Visser (Proniños), Madelon Knop (Kidsmindz) en Anne Kuipers (Hannes & Co) het contract!

 Kidsmindz steunt initiatieven van Nederlandse en internationale stichtingen, die behoefte hebben aan structurele hulpgelden om een duurzaam karakter te geven aan hun projecten. Bij het selecteren van hun partners (stichtingen) hanteren ze strenge criteria en kijken ze naar het track record op het gebied van duurzame, meerjarige ondersteuning van kinderen en jongeren. Ze vragen van projectpartners een solide bedrijfsvoering en transparante rapportage. Projectmanagement en de voortgang en impact van projecten worden regelmatig, al dan niet met behulp van derden, gemonitord en gecontroleerd.

Een samenwerking voor ons circusproject in Peru (april 2015)  zijn we samen met Proniños en Kidsmindz aangegaan. Daar zijn we ontzettend trots op!  In april vertrekken we naar Peru om de kinderen te voorzien van een bijzonder circusproject.

Kijk voor meer informatie over Kidsmindz op hun website: www.kidsmindz.nl