Laatste nieuws

Circus bij Basisschool De Catamaran!

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Basisschool De Catamaran heeft op grootse wijze haar 10-jarig bestaan gevierd. De afgelopen 3 dagen stonden op beide locaties volledig in het teken van Circus!

De locatie Maria Danneels Erf (MDE) Startte maandag met hun zelfgeschreven schoollied:

De Catamaran, De Catamaran

De allerleukste basisschool

De Catamaran, De Catamaran

De school voor jou en mij!

Hannes & Co
Op maandag kwam Circusschool Hannes & Co de hele dag lesgeven in jongleren, draadlopen, bal-lopen en nog veel meer dingen! Samen met het team en de enorme ploeg betrokken ouders is er die dag heel hard gewerkt!

Draaiorgel
Op dinsdag was het weer feest. ‘s Middags liep de hele school door de wijk. Een sliert van meer dan 150 mensen liep achter een geweldig mooi draaiorgel met vrolijke muziek aan.

Circus in school
Woensdag was de grote finale! Alle leerlingen hebben voor twee uitverkochte zalen hun kunsten laten zien. Onder de bezielende leiding van spreekstalmeester Anne Kuiper, geassisteerd door zijn lieftallige assistente Ester Schenk, hebben de leerlingen hun talenten gepresenteerd.

Trots
De glunderende directeur Frank Stratmann: “Ik ben ontzettend trots op dit team, de enorme groep betrokken ouders, maar vooral op deze geweldige juwelen die op onze school zitten en keihard werken. Zij hebben deze drie dagen weer laten zien hoe bijzonder zij allemaal zijn! Er is weer een facet aan deze diamanten geslepen en weer zijn zij meer gaan stralen!

bericht uit krant: Dichtbij