Laatste nieuws

Van Tanthofband via Circus Hannes tot Zingend park

Van Tanthofband via Circus Hannes tot zingend park.

Delftse Post 17 jun. 2009

DELFT – De voorlopige weervoorspellingen zien er prachtig uit dus het belooft een onvergetelijke dag te worden. Op zaterdag 20 juni van 12.00 tot 18.00 uur is er voor iedereen die zin heeft een volgeladen MuziekPickNick in het Abtswoudse Park in Tanthof.

Een hele middag met muzikale optredens, workshops, DJs, een KinderParadijs en een Grande Finale van Het Zingende Park met Gregor Bak. Het hele programma staat op www.vak-delft.nl.

Abtswoudse Park

De opening wordt verzorgd door de BrassBand Rhytm Sensations. Deze BrassBand, in 2008 opgericht door Sranti, maakt vanaf 11.00 uur een swingende tocht door Tanthof naar het Abtswoudse Park waar ze om 12.00 uur aankomen.

Muzikanten uit Tanthof

Van 12.00 tot 18.00 uur is er een programma met vele muzikale optredens en workshops. Optredens van de musicalkinderen, jongeren en volwassenen van De VAK, het WereldKoor en het TanthofKoor. Vanaf 15.00 uur zijn er optredens van andere muzikanten uit Tanthof, zoals D-Town Rappers, The Muffins en DJs Nic, Tim en Patrick. Ook solomuzikanten Kittie van Bommel, Paula Devilee en Ton van Graas. En natuurlijk de nieuwe, voor de gelegenheid geformeerde TanthofBand!

Workshops en Circus Hannes

Gedurende de hele dag is er een groot aantal workshops in de speciale WorkshopTenten. Musicalworkshops voor kinderen, jongeren en volwassenen en workshops Wereldzang, Didgeridoo, Djembé en Salsadansen.

Voor de allerkleinsten en hun ouders is er Muziek op Schoot. Voor kinderen is er een speciaal KinderParadijs met Springkussen, Schminken en Circus Hannes. En wie moe is van het springen en éénwieler rijden: bak je eigen pannenkoek bij Planeet Pannenkoek!

Rond 17.00 uur is de Grande Finale met Het Zingende Park met Gregor Bak! Meer dan vijftig Tanthofbewoners zijn al weken aan het repeteren voor deze spetterende afsluiting van de eerste MuziekPickNick! Na de Grande Finale is er een afterparty met de warme en swingende zomerklanken van de band The Muzquitos.

Vergeet niet dit festijn in de agenda te zetten!