Laatste nieuws

rozet

Circusdag in de Rozet

250 verwachtingsvolle kinderen kwamen afgelopen dinsdag sporthal de Rozet binnen, eindelijk was de langverwachte circusdag aangebroken….

Er stond een groot circuit voor hun klaar waarmee de hele ochtend geoefend werd. Daarna zijn de kleutergroepen terug naar school gegaan en de kinderen uit de groepen 3 en 4 mochten gaan kiezen met welke act ze wilden optreden in de voorstelling. Na de lunch zijn de kinderen hun act gaan oefenen en om 2 uur zat de tribune al aardig vol met publiek dat bestond uit ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ook de leerlingen van de groepen 5 t/m 7 waren erbij. De kleutergroepen waren inmiddels ook weer in de sporthal aangekomen en toen iedereen zijn plekje gevonden had kon de voorstelling beginnen. Circusdirecteur Anne Kuipers kon gelukkig ondanks zijn geblesseerde knie toch de voorstelling presenteren en begeleiden.

De kinderen hebben het geweldig gedaan en om half vier ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Het is een geweldige dag geweest en we willen hiervoor in de eerste plaats circusschool Hannes en co heel hartelijk bedanken. Wat een enthousiasme straalden zij uit!! Tevens willen wij alle hulpouders en de oudervereniging bedanken, zonder uw hulp hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen!