Laatste nieuws

geshopte foto circus met tent

Circus Hannes ipv schoolreisje !

U hoeft de school niet meer uit om een schoolreisje te organiseren!

Wij bieden u namelijk een circus dag aan voor de gehele school van kleuters tot en met groep 8. We maken met de kinderen een voorstelling voor ouders en andere belangstellenden op uw eigen school. Bij mooi weer kan dat buiten op het schoolplein, bij regen in het schoolgebouw of in een gymzaal. Niet meer het gedoe en kosten met bussen en vervoer regelen naar een locatie. Want wij komen op uw eigen school en kunnen alle kinderen tegelijk bezighouden met circus, ongeacht het aantal kinderen.

We hebben zulke circusdagen al op veel scholen gedaan, en we hebben heel veel ervaring in speciaal onderwijs. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met kleuters, en kunnen we voor deze doelgroep ook het piratencircus aanbevelen.

Speciaal voor de bovenbouw kunnen we een spannend parcours opzetten met allerlei soorten fietsen, steps en wave-boards (Hannes-on-wheels). Dit aanbod kan echter ook aangepast worden voor kleuters en de middenbouw.

De gehele organisatie ligt in onze handen, dus u heeft er zelf weinig zorgen aan. Uw kinderen zijn voor één dag een echte circusartiest en ze zullen zich van een geheel andere kant laten zien. U zult versteld staan als u ziet hoe uw kinderen meedoen.

Wij letten deze dag juist op de mogelijkheden van de kinderen. Door de samenwerking en creativiteit bouwen ze op een speelse manier aan hun zelfvertrouwen en dat kan een positieve bijdrage aan hun leerproces op school geven.

Iets voor jullie school?

Kijk  voor meer informatiebij projecten, of u neem contact met ons op.