Circuslessen Vlaardingen / Woerden / Delfgauw

HET KINDER- EN JEUGDCIRCUS   

Nieuw! Schrijf u in voor lessen in ‘s- Gravendeel !!!!

Eén van de onderdelen van Circusschool Hannes en Co zijn de circuslessen bij het Jeugdcircus voor kinderen vanaf 6 jaar. Groepen van verschillende leeftijden oefenen en spelen met elkaar, waardoor ze ook veel van elkaar leren.

Het doel van de Circusschool is om het spelen van kinderen op een gunstige manier te beïnvloeden en een bijdrage te leveren aan hun totale ontwikkeling. Aan onze circus-spel situaties kan iedereen mee doen; van beginners tot en met gevorderden en van liefhebbers tot en met kinderen die aangepast bewegen.
Het circusspel moet voor iedereen een uitdaging zijn. Daarom staan we voor iedereen open en is de drempel laag: elk kind kan op zijn of haar niveau meedoen en (nieuwe) kunstjes leren.

De Circusschool is een plek waar leren spannend en leuk is!

 Tijdens het jaar worden verschillende onderdelen van het circus geïntroduceerd en wordt er met alle materialen kennis gemaakt: onder andere het leren jongleren met kegels, balletjes, ringen en doekjes; het in beweging leren houden van de diabolo, de Chinese bordjes en de vlinderstokken; en we besteden aandacht aan o.a. acrobatiek, koorddansen, steltlopen, het lopen op een grote bal, touwtje springen, hoepelen en de tissue.

Ook wordt er geleerd samen te werken, afspraakjes te maken over acts, hoe je elkaar kunt helpen om moeilijke kunsten uit te voeren en hoe je iets kunt presenteren.

Circusmuziek helpt bij het bepalen van het tempo en zorgt voor de juiste sfeer. Aan het eind van elke les kunnen de kinderen aan elkaar laten zien wat ze geleerd hebben. In april vindt er een grote voorstelling plaats waarin alle kinderen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd. 

Waar kan uw kind circuslessen volgen?
Kijkt u op de pagina’s  van de  Circusscholen  in Vlaardingen, Woerden, DelfgauwGouda en ‘s Gravendeel voor de specifieke informatie van die locaties zoals de lesdagen, tijden en exacte locatie.

Voor vragen over lessen volgen kunt u contact opnemen met ons kantoor of met de desbetreffende persoon per locatie.

Telnr.: (010)–4352534 of via de mail [email protected]